Over mezelf

Geplaatst op 12 april 2011

Annemiek VerhoefIn zekere zin zit het schrijven me in het bloed, in zekere zin ook niet: in 1985 studeerde ik, Annemiek Verhoef, in twee vakken – omgangskunde en gezondheidskunde – af aan de lerarenopleiding; vakken die niets van doen hebben met schrijven, literatuur of taal.

Mijn eigen tekstbureau

Na twaalf jaar in het mbo als docent voor de klas te hebben gestaan, heb ik in 1998 mijn baan in het onderwijs vaarwel gezegd. Sindsdien heb ik mijn eigen tekstbureau: Tekstbureau Verhoef en vanaf dat moment breng ik mijn dagen fulltime schrijvend door. Als tekstschrijver klim ik in de pen voor bedrijven en organisaties, maar vooral ook voor educatieve uitgeverijen. Als educatief auteur heb ik inmiddels meer dan 15 boeken op mijn naam staan.

Het vrije schrijven

Sinds 2007 schrijf ik aan mijn eerste roman. Ik heb er bewust voor gekozen om eerst mijn manuscript te voltooien en pas daarna een uitgever te zoeken.

En natuurlijk ook nog een privéleven

In het dagelijks leven ben ik samenwonend, en moeder van twee zoons (1995 en 1996).
Ik woon en werk in Vlaardingen. Ik lees veel, zwem graag, zit op yoga en probeer met enige regelmaat naar de bioscoop of het theater te gaan. Behalve dat reserveer ik graag voldoende tijd voor vrienden en familie.

2 reacties op Over mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.